Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over aankomende speciale aanbiedingen!

Informatie over verzending en betaling

A. Verzendinformatie

Wij verzenden standaard alleen naar de hieronder vermelde landen. Afhankelijk van de grootte van de bestelling wordt de verzending uitgevoerd door Lagermax Wien Internationale Spedition en haar servicepartners (expeditiepartners), of DHL. De respectievelijke verzendkosten tref je aan in de tabel hieronder.

Als je verzending naar een ander land wenst, stuur ons dan een e-mail (info@lotusbelle.de of info@glampingwelt.com ) en vermeld ons het artikel met de hoeveelheid en het leveringsadres met het land en de bijbehorende postcode. Wij zullen je dan op korte termijn meedelen of wij ook naar het gewenste land kunnen verzenden en je eventueel de verzendingskosten meedelen, aangezien wij onze verzendingspartner vooraf moeten informeren over de verzendingsmogelijkheid en de kosten.

Zelf ophalen: Als alternatief kunnen klanten (of hun agent of vervoerder) de goederen afhalen in ons magazijn in 1110 Wenen, Oostenrijk. De goederen moeten vooraf volledig worden betaald alvorens ze worden afgehaald.

Wij zullen je eerst per e-mail laten weten dat de bestelde goederen klaar staan om te worden afgehaald. Na ontvangst van deze e-mail kunt je de goederen op afspraak afhalen op het volgende adres: Lagermax Wien Internationale Spedition, Ailecgasse 36, 1110 Wenen, Oostenrijk.

In dit geval worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd: Leveringen binnen de EU kunnen gewoonlijk binnen 3-5 werkdagen worden uitgevoerd. Voor afgelegen gebieden en eilanden kan de levering 5-10 dagen duren. Express-leveringen naar de meeste landen kunnen tegen een meerprijs worden geregeld. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Levering volgen: Hou er rekening mee dat het volgen van de levering niet beschikbaar is voor vrachtzendingen. In alle gevallen vragen wij de vervoerder telefonisch contact op te nemen met onze klanten (op het telefoonnummer dat je ons gaf toen je de bestelling plaatste) om hen op de hoogte te brengen van de geplande levering (vooral als het om een woonadres gaat). Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld als de vervoerder geen contact met je opneemt.

Trackingnummers voor zendingen via DHL worden aan je verstrekt wanneer de zending ons magazijn verlaat.

Leveringsvertraging: Hoewel wij alles in het werk stellen om jouw bestelling klaar te maken voor verzending, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor de leveringstermijn zodra de bestelling ons magazijn heeft verlaten, aangezien eventuele vertragingen worden veroorzaakt door omstandigheden waarover wij geen controle hebben.

Wij verzoeken onze klanten het juiste afleveradres en vooral de juiste postcodes op te geven, aangezien fouten zeker vertragingen zullen veroorzaken.

Als de levering niet aankomt binnen de verwachte tijd, neem dan contact met ons op via e-mail:  info@lotusbelle.de

Wij kunnen niet weten of uw levering niet is aangekomen, tenzij je ons dat laat weten!

Wij zullen er alles aan doen om uw zending te traceren en ervoor te zorgen dat u de bestelling zonder verdere vertraging ontvangt. In geval van een vertraagde levering kan geen terugbetaling worden gedaan.

I. Verzending binnen de EU:

Wij verzenden standaard naar de volgende EU-landen:

Oostenrijk, België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Griekenland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Roemenië, Slowakije Slovenië. Tsjechië, Hongarije en Cyprus.

Indien je meer dan één tent wenst te bestellen, gelieve ons een e-mail te sturen (info@lotusbelle.de) en ons het artikel met de hoeveelheid en het leveringsadres met het land en de bijbehorende postcode mee te delen. Wij zullen je dan op korte termijn laten weten of wij op de gewenste locatie kunnen leveren en je informeren over de verzendkosten, aangezien wij onze verzendpartner vooraf moeten vragen naar de verzendmethode en -kosten.

DHL enkel pakket

tot 31,5kg
incl. BTW

Expeditie levering, enkele pallet, tot 120kg
incl BTW

DHL levering /kg prijs
incl BTW*

Oostenrijk

18,00

120,00

n.v.t.

Oostenrijk

(postcode 6,9 Tirol, Voralberg)

20,00

175,00

n.v.t.

België

30,00

2,50

Bulgarije

-

-

2,50

Estland

-

-

2,50

Duitsland

24,00

180,00

2,00

Griekenland

2,50

Italië

40,00

2,50

Kroatië

-

-

2,50

Letland

-

-

2,50

Litouwen

-

-

2,50

Luxemburg

40,00

-

Malta

50,00

2,50

Nederland

40,00

2,50

Polen

55,00

-

2,00

Roemanië

-

-

2,50

Slowakije

46,00

-

2,50

Slovenië

46,00

-

2,50

Tsjechische republiek

46,00

-

2,00

Hongarije

46,00

-

2,00

De leveringsprijzen worden berekend op het moment van de check-out van jouw online bestelling.

*Indicatief gewicht van de artikelen

 • Air Bud tent 30kg
 • Air Bud tent met tapijt en toebehoren 55kg
 • 4m tent 55kg
 • 4m tent met tapijt en toebehoren 105kg
 • 5m tent 70kg
 • 5m tent met tapijt en toebehoren 120kg
 • 6m tent 100kg
 • 6m tent met tapijt en toebehoren 170kg
 • Lotus Mahal tent 200kg

  Als je meer dan één artikel wilt bestellen, neem dan contact met ons op info@lotusbelle.nl

  II. verzending naar Zwitserland

  Voor leveringen in Zwitserland zijn vrachtverzending en UPS-levering beschikbaar.

  Expeditie levering, enkele pallet, tot 120kg, prijs incl. BTW €

  DHL levering /kg prijs incl BTW* €

  Zwitserland

  250,00

  3,00

  Indien documenten vereist zijn voor de uitvoer van de goederen naar een land buiten de EU, kunnen deze worden opgesteld tegen de prijs van €130,-. Voor het opstellen van bovengenoemde documenten is een kennisgevingstermijn van ten minste twee werkdagen vereist.

  Voor leveringen naar landen buiten de Europese Unie kunnen in individuele gevallen extra kosten ontstaan, waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn en die door u moeten worden gedragen. Daartoe behoren bijvoorbeeld kosten voor de overmaking van geld door kredietinstellingen (bv. overschrijvingskosten, wisselkoerskosten) of invoerrechten of -belastingen (bv. douanerechten). Verdere informatie is onder meer te vinden op http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/tarchap?Lang=DEen op de omzetbelasting bij invoer op http://auskunft.ezt-online.de/ezto/Welcome.doen specifiek voor Zwitserland bij http://xtares.admin.ch/tares/login/loginFormFiller.do

  III. verzending buiten de EU:

  Wij leveren aan de volgende landen: Albanië, Wit-Rusland, Bosnië en Herzegovina, Georgië, Kosovo, Liechtenstein, Moldavië, Montenegro, Rusland, Servië en Oekraïne.

  Als je wilt dat wij naar landen buiten de EU verzenden, stuur ons dan een e-mail (info@lotusbelle.nl) en vermeld het artikel met de hoeveelheid en het leveringsadres met het land en de bijbehorende postcode. Wij zullen je dan op korte termijn laten weten of wij ook naar het gewenste land kunnen verzenden en, indien nodig, de verzendkosten meedelen, aangezien wij onze verzendpartner vooraf moeten vragen naar de verzendmogelijkheden en -kosten.

  Als alternatief kunnen klanten (of hun vertegenwoordiger of vervoerder) de goederen afhalen in ons magazijn in 1110 Wenen, Oostenrijk. De goederen moeten vooraf volledig worden betaald alvorens ze worden afgehaald.

  Indien documenten vereist zijn voor de uitvoer van de goederen naar een land buiten de EU, kunnen deze worden opgesteld tegen een kostprijs van €130,-. Voor het opstellen van deze documenten is een kennisgevingstermijn van ten minste twee werkdagen vereist.

  Voor leveringen naar landen buiten de Europese Unie kunnen in individuele gevallen extra kosten ontstaan, waarvoor wij niet verantwoordelijk zijn en die door u moeten worden gedragen. Daartoe behoren bijvoorbeeld kosten voor de overmaking van geld door kredietinstellingen (bv. overschrijvingskosten, wisselkoerskosten) of invoerrechten of -belastingen (bv. douanerechten). Verdere informatie is onder meer te vinden op http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/tarchap?Lang=DEen op de omzetbelasting bij invoer op http://auskunft.ezt-online.de/ezto/Welcome.do

  IV. Levering van huurartikelen Voor de verhuur van Lotus Belle tenten bieden wij standaard een complete op- en afbouw en schoonmaakservice.

  In de standaardprijs is ook een forfaitair transporttarief inbegrepen voor de reis van/naar Hamburg of Wenen tot 500 kilometer. Voor verdere afstanden wordt een toeslag berekend naar gelang van de afstand en het geboekte transportvolume. Een minimum bestelhoeveelheid van 30 tenten is van toepassing. Kleinere hoeveelheden worden individueel berekend bij het indienen van de offerte en zijn afhankelijk van de grootte van de bestelling, de afstand en de duur van het evenement.

  B. Betalingsinformatie

  Voor aankopen via onze online shop www.lotusbelle.nl bieden wij de mogelijkheid om te betalen met creditcard (via Paypal of KLARNA.SOFORT) of door bankoverschrijving via KLARNA.SOFORT Banking (Sofortüberweisung), of door huurkoop (via KLARNA huurkoop). Betalingen via Paypal, SOFOFT Banking en KLARNA gebeuren via SSL-transmissie (Secure Socket Layer). In dit proces worden de ingevoerde gegevens onmiddellijk gecodeerd.

  Als alternatief hebben de klanten de mogelijkheid om via hun eigen bank een overschrijving te doen naar de bankrekening van Glampingwelt GmbH (de bankgegevens worden bij de kassa verstrekt).

  Bij betaling per bankoverschrijving wordt het contract pas geacht te zijn gesloten na ontvangst van de betaling.

  Wij bieden niet de mogelijkheid van betaling onder rembours of op factuur.

  Contante betaling bij zelfafhaling is om logistieke redenen niet mogelijk.

  Gedetailleerde informatie over de afzonderlijke betalingsmogelijkheden

  Voor alle leveringen bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden, tenzij anders vermeld in de desbetreffende productbeschrijving:

  1. Bankoverschrijving
  2. Paypal - Creditcard
  3. KLARNA - huurkoop, onmiddellijke bankoverschrijving, creditcard
  1. Bankoverschrijving

  Maak het factuurbedrag gemakkelijk over op onze bankrekening, onder vermelding van het doel van de betaling. Onze bankgegevens en het referentienummer worden meegedeeld wanneer je de online bestelling afrondt of worden afzonderlijk per e-mail toegezonden als onderdeel van de verwerking van de bestelling.

  Vermeld uw factuurnummer als referentienummer.

  1. Kredietkaart via Paypal

  Wij gebruiken Paypal (www.paypal.com) voor de verwerking van kredietkaartbetalingen.

  Je kunt PayPal-betalingen verrichten met Visa, MasterCard, Discover of American Express-kaarten die een geregistreerd factuuradres hebben. Betalingen moeten worden overgemaakt op onze rekening info@glampingwelt.com .

  Vermeld he factuurnummer als referentienummer.

  Wij laten je weten wanneer wij uw paypal betaling hebben ontvangen.

  1. Betaling met KLARNA (aankoop op afbetaling, onmiddellijke overschrijving, kredietkaart)

  In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij de volgende betalingsmogelijkheden. De betaling wordt in elk geval aan Klarna gedaan:

  • Aankoop op afbetaling: met Klarna's financieringsdienst kunt je de aankoop in vaste of flexibele maandelijkse termijnen betalen volgens de bij de kassa aangegeven voorwaarden. De termijnbetaling is verschuldigd aan het eind van elke maand nadat Klarna een maandelijkse factuur heeft gestuurd. Voor meer informatie over kopen op afbetaling, inclusief voorwaarden en standaard Europese informatie over consumentenkrediet voor de landen waar deze betaalmethode beschikbaar is, klik hier (alleen beschikbaar in de aangegeven landen) : Duitsland, Oostenrijk.
  • Sofortüberweisung: Verkrijgbaar in Duitsland en Oostenrijk. Jouw rekening wordt onmiddellijk na het plaatsen van de bestelling gedebiteerd.
  • Kredietkaart (Visa/Mastercard): beschikbaar in Duitsland en Oostenrijk. Het debet vindt plaats na de verzending van de goederen.

  Voor het gebruik van de betalingsmethode aankoop op afbetaling is een positieve kredietbeoordeling vereist. In dit verband geven wij uw gegevens door aan Klarna met het oog op adres- en kredietwaardigheidscontroles in het kader van de initiatie van de aankoop en de afwikkeling van het koopcontract. Wij vragen begrip voor het feit dat wij u alleen die betaalmethoden kunnen aanbieden die op grond van de resultaten van de kredietcontrole zijn toegestaan. Meer informatie en de gebruiksvoorwaarden van Klarna zijn te vinden op hier. Algemene informatie over Klarna kan worden gevonden hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie in Klarna's privacybeleid behandeld.