Free delivery on the Lotus Air Belle 4,6m and Lotus Belle 4m tents! Order now with discount code: FREESHIPPING. *Offer available until end of September and only for deliveries within the EU.

In de zevende gastenhemel: hoe stijl je je pop-up hotel voor gasten

Echte luxe in Lotus Belle komt voort uit veel ruimte om te ademen en te bewegen, een ontwerp dat op natuurlijke wijze opgaat in de omgeving en kwaliteitsstoffen die ruiken als de natuur. Het gaat niet om het uiterlijk, het gaat om de buitenervaring met veel comfort en stijl. Vandaag laten we u zien met welke interieurs en accessoires u uw luxetent kunt omtoveren tot een oase van welzijn voor uw gasten!

Probeer gezelligheid

Allereerst willen we het belangrijkste aansnijden: Niemand wil bevriezen tijdens het glamping. Ik weet zeker dat u zich vele koude, halfbevroren nachten in een plastic tent kunt herinneren - dat heeft niets met luxe te maken. Mocht u een van de gelukkigen zijn en 365 dagen per jaar onder de zon leven, dan hoeft u zich over dit aspect geen zorgen te maken, maar alle anderen, moeten nadenken over een binnentent tent.


Onze Cocoon binnententen en inzetstukken isoleren uw tent en zorgen voor een gezellige sfeer. De dubbele laag creëert een luchtkussen in het midden dat fungeert als een thermische isolator, zodat u uw glamping seizoen met een paar maanden kunt verlengen, zelfs in het koude seizoen. Als u op zoek bent naar dubbele isolatie, kijk dan eens naar de gewatteerde inzet in onze winkel. Net als een dekbed, omsluit het de tent en houdt jullie beiden behaaglijk warm. Permanente kampeerders kunnen zelfs de inzetstukken gebruiken met een kleine gietijzeren houtkachel omdat alle inzetstukken een ritsopening hebben voor de schoorsteen.

Afbeelding: Lotus Belle Tenten

Een absoluut hoogtepunt is onze nieuwe Fintan kachel - een robuuste, CE-goedgekeurde multi-fuel kachel. Vrij compact en zelfs voorzien van een kookplaat, zodat u het zonder gasfornuis kunt stellen. Een ander voordeel is zijn multifunctionaliteit, aangezien hij zowel met kolen als met hout kan worden gestookt. De onderhoudsvriendelijke kacheldeur met glazen ruit voegt een echt romantisch tintje toe. Kies ook voor accessoires die warmte creëren en luxueus aanvoelen, zoals pluizige tentpantoffels, knusse dekens, en misschien stijlvolle mokken voor warme dranken.

Afbeelding: Tilba Lake Camp

Nu we het er toch over hebben, Lotus Belles zijn groot genoeg voor echte bedden, dus vergeet slaapzakken en ga op zoek naar kwaliteitsmeubilair. Als uw luxe tent in uw achtertuin staat, zult u toch iets anders willen verzinnen voor uw slaapweide om een duidelijk onderscheid te maken tussen de kamers (leven in een tent moet per slot van rekening voelen als vakantie). Of het nu gaat om een kingsize bed, enorme slaapmatrassen, een hemelbed of een doe-het-zelf-bed van euro pallets, laat je creativiteit de vrije loop en aarzel niet om meubels die je al hebt te "dupliceren" - vooral als je je tent voor een langere periode opzet.

Chaos doodt de sfeer

Beschouw je jezelf als een minimalist of een maximalist? Het maakt niet uit welke levensstijl je kiest - als het op je tent aankomt, moet je alles netjes houden. Chaos gaat ten koste van comfort, dus denk aan discrete opbergruimte en alle kleren, handdoeken, tassen of toiletartikelen die u of uw gasten moeten opbergen. In onze tenten is er voldoende ruimte voor kledingkasten, dus zelfs een kledingkast, ladekast, houten kist of kledingrek zou de sfeer niet verpesten, het zou de luxe alleen maar vergroten!

Afbeelding: Kinkara


Sta je op het punt een glamping te openen, dan moet je altijd denken aan: wat nemen mijn gasten mee en wat kan ik ze aanbieden om vervelende tassen te laten verdwijnen? Psst.... dit is waarom we houden van Luifels! Ze vergroten de leefruimte buiten en bieden extra bescherming tegen de zon of de regen. In de shop vindt u voortenten voor alle tentmodellen, gemaakt van hetzelfde hoogwaardige tentdoek als uw Lotus Belle tent (canvas, 380 GSM) en dus bestand tegen vuur, water en rotting.

Kies uw stijl

We willen niet twijfelen aan uw creativiteit, maar we worden elke week overspoeld met zoveel fantastische foto's van onze klanten en partners dat we een paar van de populairste stijlen en interieurideeën met u wilden delen. Als je klaar bent met je eigen interieur, waarom stuur je ons dan geen foto en wij maken er #PICOFTHEWEEK van op onze Instagram kanaal!

Afbeelding: ZUMA Sanctuary

FAVORIET #1 - BOHO STIJL

De bohemian- of boho-stijl is een zeer persoonlijke en exotische stijl van warme aardse kleuren, maar ook metallics en juweeltinten. Denk maar aan diepe bruintinten, groenen en grijzen als primaire kleuren en combineer ze met rijk paars, vurig oranje en elektrisch blauw. De gelaagdheid van de kleuren maakt deze stijl uniek. Meng patronen en texturen en wees niet bang om stijlen te gebruiken die niet noodzakelijk bij elkaar passen. Gebruik bijvoorbeeld geverfd textiel en patronen uit hoeken van de wereld die u hebt bereisd om uw feesttent een exotisch tintje te geven.

Beeld: @herescapevortex

Zorg er ook voor dat de vloer of de zitplaatsen zo veel mogelijk kussens en gezellige artikelen bevatten. Decoratieve franjes aan de muren, veel feeërieke lichtjes natuurlijk, spiegelende oppervlakken en wierookstokjes doen het allemaal bijzonder goed. Vloerkleden zijn het meest zinvol, omdat ze niet alleen de look afmaken, maar ook de vloer extra opvullen en isoleren. Bijzonder goed geschikt voor de boho stijl is onze Kokosnoot Mat. Deze halfronde tapijten, gemaakt van natuurlijke kokosvezels, worden op maat gemaakt voor het binnenoppervlak van uw Lotus Belle. Het tapijt bedekt perfect de groene PVC-vloerbedekking en creëert een comfortabel oppervlak voor maximaal blotevoetenplezier.

Beeld: @gypsetstyleandhire

FAVORIET #2 - LUXE EN LANDELIJKE STIJL

Luxe moet eerder comfort dan kou betekenen, daarom gaat het hier om een intieme meubelopstelling en eigenlijk om uw eigen filosofie en gevoel voor stijl. Zelfs de kleinste tent kan gevuld zijn met luxe als u aandacht besteedt aan detail en kwaliteit. Verfijning komt van discrete decoraties, elegantie van kwaliteitskleuren en -materialen, schoonheid van proporties. Natuurlijk moet je het allemaal zelf zien, maar wij raden je aan om drie kleuren te combineren en je niet te beperken tot één of twee.

Beeld: @riverbelleglamping

Met sprekende kleuren voorkomt u een monotoon en strak design en voegt u elegantie en contrast toe, waardoor de woonruimte comfortabel en toegankelijk aanvoelt. Accessoires kunnen worden gebruikt in stijlvolle donkere kleuren voor accenten, bijvoorbeeld door kussens, dekens of als bedmotieven, terwijl de meubels schitteren in heldere kleuren. Delicate decoraties van wimpels, feeërieke lichtjes, textiel brengen uw persoonlijkheid in de kamer. Wat dacht je van een plant?

Iets stevigs, zoals een klimplant of een kleine acaciabak, zorgt voor groen plezier dat weinig onderhoud vergt. Trouwens, zo kunt u uw luxe interieur combineren met een landelijke stijl. Het belangrijkste element voor de zogenaamde landelijke stijl is een ontspannen look en feel. Het moet opgaan in het landschap en niet overheersen, dus is het belangrijk om materialen uit uw omgeving te gebruiken: veel hout, steen, metaal - subtiele kleuren, textiel en materialen die uw huis weerspiegelen.

Beeld: @Bendigouniquestay

FAVORIET #3 - MINIMALISTISCHE STIJL

Wie had dat gedacht, maar minimalistische stijl heeft één hoofdprincipe: keep it simple! Geoptimaliseerde vormen, een kleine selectie kleuren en zelfs een minimum aan textiel en accessoires. Eenvoud is de sleutel tot succes. Liefhebbers van deze stijl moeten echter niet terugschrikken voor kleine tapijten van imitatie- of bont. Opvallende tapijten op het bed, een strakke houten inrichting en stormlampen met LED-kaarsen zien er ook doordacht uit in plaats van rommelig. Als u de lampen op een reflecterend oppervlak zet of ze ervoor plaatst, verhoogt u de gezelligheid en zorgt u voor nog meer licht.

Beeld: @nacpanbeachglamping

Als u niet van LED-kaarsen houdt, raden wij u een zachte, natuurlijke lichtbron aan. Weet je Fatboy Edison de Petit? Het is een kleine draagbare tafellamp die ontbreekt in uw Lotus Belle. Functioneel op een tafel, romantisch op een campingtafeltje, praktisch als bedlampje naast uw bed. De witte oplaadbare tafellamp biedt u of uw gasten tot 24 uur snoerloze verlichting.

Vergeet de tenttuin niet!

Wilt u uw Lotus Belle onder bomen zetten of het hele jaar laten staan? Zorg dan voor een dakbedekking voordat je luxe tent verandert in een geelbruine paddenstoel. Met een dakbedekking kunt u niet alleen een stempel op uw tent drukken, maar hem ook dubbel en driedubbel beschermen tegen UV-stralen en hevig onweer. De dakzeilen zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren en patronen, zodat u uw tent zelfs na te veel mojito's in de hot tub kunt terugvinden!


Dus zie je - Het is niet alleen de binnenkant dat telt, het is wat er buiten gebeurt ook. Kampvuren, een comfortabele bank met dekens, campingstoelen, een volledig gevulde minibar, een projector voor filmavonden of misschien een bubbelbad? Denk erover na, want je moet luxe dromen voor je het kunt beleven.

We zijn benieuwd naar uw decoratie-ideeën!

Beeld: @greatlakesglampingmi

← Ouder bericht Nieuwer bericht →