Free delivery on the Lotus Air Belle 4,6m and Lotus Belle 4m tents! Order now with discount code: FREESHIPPING. *Offer available until end of September and only for deliveries within the EU.

STAYCATION: JE LOTUS BELLE BUBBLE

Wie heeft er tegenwoordig geen behoefte aan... een outdoor wellness oase met comfort en stijl - uw eigen kleine bubbel in de natuur, kortom: een Lotus Belle Bubble. Vandaag leggen we uit waarom je dit jaar mee moet doen met de glamping trend, en waarom je nieuwe favoriete plek nu de Lotus Belle Bubble heet.

@shmalishmalters

Hebben we het mis, of leven we nog steeds in 2020? In ieder geval is het nieuws niet veranderd en zelfs de langverwachte vakantie is (weer) in de verte aan het wegebben. Maar in plaats van onze kop in het zand te steken, slaan we liever de knuppels in het hoenderhok en kijken we uit naar een nieuw jaar à la "Staycation". Niet alleen omdat ons milieu een pauze verdient van globetrotters en frequent flyers, maar ook omdat u een ander soort rust nodig heeft.

Glamping biedt tal van voordelen voor lichaam en geest, want je geniet van een zekere nabijheid tot de natuur en hoeft niet af te zien van comfort. Bovenal geeft het u precies de onafhankelijkheid, de vrijheid en de rust die u in deze onzekere tijden nodig hebt. Met een uitstapje naar het platteland neemt u afstand van wat er in uw leven gebeurt en opent u uw blik op de wereld - of die zich nu in uw achtertuin, het nabije bos of de volgende camping bevindt. (Want als alles goed gaat, mogen ze met Pasen weer open!).

#Staycation 2.0

Als echte glampers kunnen we bevestigen dat een staycation zeker relaxter is en niet zo tijdrovend - en niet alleen omdat je je koffers in de kast kunt laten staan. Een vakantie in de tuin of op de camping heeft ook andere voordelen: Sanitair en toiletten zijn binnen handbereik en u kunt koken op het fornuis aan huis, in de gemeenschappelijke keuken of met het goede oude gasfornuis. Het is ook een geweldige manier om het beste van de offline en online wereld te combineren, aangezien u wat tijd buiten doorbrengt met natuurlijk licht en veel frisse lucht, terwijl u ook een goede ontvangst hebt en op elk moment elektronische apparaten kunt opladen. Maar het beste zou zijn om jezelf een pauze te gunnen van knipperende telefoonschermen, want hoe minder blauw licht je wordt blootgesteld aan, hoe meer je je zenuwen zult bedaren, beter zult slapen en optimistischer zult zijn voor de komende maanden.

@greatlakeglampingmi

Klinkt dat als traditioneel kamperen voor jou?

Niet helemaal, want wij zijn tenslotte glamping-experts en kennen het verschil tussen een reis in een plastic monster en een korte vakantie in een luxe tent. Tenzij u de Mont Blanc gaat beklimmen en een winddichte grot nodig hebt, is het de moeite waard om te investeren in een duurzame tent van canvas. U bespaart niet alleen geld, maar u kunt het ook langer gebruiken dan slechts één seizoen. Canvas stof is zeer ademend, duurzaam en schimmelbestendig. Bovendien creëert het een gezellige sfeer, die iets origineels en veiligs heeft - perfect voor uw ontspanning - en in tegenstelling tot conventionele tenten biedt een luxe tent u veel meer ruimte!

Onze luxe tenten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en al dan niet met een centrale paal in het midden. Bij elk model kunt u rechtop staan en de enorme binnenruimte geeft u veel ruimte voor creativiteit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tweepersoonsbed en kasten, of een gezellige leeshoek met feeërieke lichtjes? De vloer is ook zeer gemakkelijk schoon te maken, 100% waterdicht en verzegeld, zodat er geen water in kan komen, zelfs als de nachten natter worden. Nu we het er toch over hebben, voor alle fans van bevriezing, decor en eeuwige glampers, er zijn tal van accessoires zoals tapijten van natuurlijke vezels, geïsoleerde gewatteerde inzetstukken voor de muren, binnententen en zelfs gietijzeren houtkachels om het zelfs op ijzige dagen gezellig te houden.

Heeft u al ideeën voor uw Lotus Belle Bubble?

Lotus Belle tenten zijn perfect voor singles, koppels of gezinnen met kinderen - dus laat je bubbel niet barsten en neem een kijkje in onze winkel. Wij zijn altijd beschikbaar voor persoonlijk advies en helpen u graag verder als u vragen hebt over afzonderlijke modellen of accessoires. Hebben we je nog niet kunnen overtuigen? Bekijk dan wat onze klanten het afgelopen jaar hebben gedaan en doe nog meer inspiratie op via ons Facebook- of Instagramkanaal! @lotusbelletents @glampingworld

@mauritau_welzijn



← Ouder bericht Nieuwer bericht →